Kapelltvätt i Stockholm

Vi tvättar och impregnerar ditt kapell så att det blir rent och vattenavvisande. Om du gör en kapelltvätt och impregnerar ditt kapell vart tredje år så kommer det att hålla i många år framöver. I samband med kapelltvätt kan vi konstatera att kapell som är äldre än 3 år kan behöva en översyn av sömmar eller kanske byte av rutor. Vi utför kapelltvätt i Stockholm i vår ateljé på Norra Stationsgatan.

Förvaring av kapell i Stockholm

Under vintern avråder vi förvaring av kapellet på båten. Detta kan leda till slitage, jordslag och mögelangrepp, ett beslut som kan komma att kosta dig pengar i framtiden. Du bör därför ta bort kapellet från bågarna, kontrollera om något bör repareras. I sådana fall så är det bra att lämna in det till din kapellmakare redan på hösten. Innan det är dags för vinterförvaring, se till att noggrant tvätta kapellet och se till att det är ordentligt torrt. Det rekommenderas att man förvarar kapellet i ett fuktfritt och rumstempererat rum. Är detta inte möjligt så välj en sval plats som är torr, fuktfri och välventilerad.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med kapelltvätt. Ni hittar våra kontaktuppgifter här.

Prislista kapelltvätt

Bomkapell 1 500 kr
Sprayhood från 1 500 kr
Båtkapell 5-10 m2 2000 kr
Båtkapell 11-15 m2 2 400 kr
Båtkapell 16-20 m2 2 900 kr
Båtkapell 21-30 m2 3 400 kr