Kapelltvätt i Stockholm

Vi tvättar och impregnerar ditt kapell så att det blir rent och vattenavvisande. Om du gör en kapelltvätt och impregnerar ditt kapell varje år så kommer det att hålla i många år framöver. I samband med kapelltvätten kan vi konstatera att kapell som är äldre än 3 år kan behöva en översyn av sömmar eller kanske byte av rutor. Vi utför kapelltvätt i Stockholm i vår ateljé på Norra Stationsgatan.

Förvaring av kapell i Stockholm

Under vintern avråder vi förvaring av kapellet på båten. Detta kan leda till slitage, jordslag och mögelangrepp. Det kan vara ett beslut som kan komma att kosta dig pengar i framtiden. Du bör därför ta bort kapellet från bågarna samt kontrollera om något bör repareras på kapellet. I sådana fall så är det bra att lämna in det till din kapellmakare redan på hösten. Innan det är dags för vinterförvaring, se till att noggrant tvätta kapellet och se till att det är ordentligt torrt. Det rekommenderas att man förvarar kapellet i ett fuktfritt och rumstempererat rum. Är detta inte möjligt så välj en sval plats som är torr, fuktfri och välventilerad.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med kapelltvätt. Ni hittar våra kontaktuppgifter här.

Vad kostar kapelltvätt?

VI tvättar och impregnerar ditt kapell till ett bra pris och till ett riktigt bra resultat. Se prislistan nedan för hur mycket en kapelltvätt kostar. Har du frågor om vår prislista är du välkommen att kontakta oss!

Prislista kapelltvätt

Bomkapell från 1 500 kr
Sprayhood från 1 800 kr
Båtkapell 5-10 m2 2300 kr
Båtkapell 11-15 m2 2 800 kr
Båtkapell 16-20 m2 3 500 kr
Båtkapell 21-30 m2 offert

Hur ofta bör man impregnera ett båtkapell?

Vår rekommendation är att man bör impregnera sitt kapell varje år på grund av de påfrestningar som de utsätts för. Gör man detta så kommer du förlänga livslängden på kapellet med flera år. Notera att du inte behöver impregnera kapellet första säsongen. Fråga oss vid minsta fundering om impregnering av båtkapell.