Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Midsommar ligger precis runt hörnet och vi informerar därför alla våra kunder om att imorgon, torsdagen den 20/6, stänger vi redan klockan 15. Under midsommarafton och midsommardagen har vi stängt.

Vi på Stockholms Mattlangett vill önska er alla en härlig midsommar och hälsar er välkomna åter på måndag!
... Läs merSe mindre

Midsommar ligger precis runt hörnet och vi informerar därför alla våra kunder om att imorgon, torsdagen den 20/6, stänger vi redan klockan 15. Under midsommarafton och midsommardagen har vi stängt.Vi på Stockholms Mattlangett vill önska er alla en härlig midsommar och hälsar er välkomna åter på måndag!

Nu är båtsäsongen äntligen här!
Visste du att man bör tvätta och impregnera sitt båtkapell var tredje år för bästa hållbarhet? Kom in till oss så hjälper vi dig med tvätt, reparation och impregnering av ditt kapell så din båt hålls skyddad mot väder och vind i sommar.

Kontakta oss på 08-650 58 40 eller via kontaktformuläret på vår hemsida om du vill veta mer!
... Läs merSe mindre

Nu är båtsäsongen äntligen här! Visste du att man bör tvätta och impregnera sitt båtkapell var tredje år för bästa hållbarhet? Kom in till oss så hjälper vi dig med tvätt, reparation och impregnering av ditt kapell så din båt hålls skyddad mot väder och vind i sommar.Kontakta oss på 08-650 58 40 eller via kontaktformuläret på vår hemsida om du vill veta mer!

4 veckor sedan

Stockholms Mattlangett

Om du vill ha ett snabbt och smidigt svar men inte riktigt har tid att ringa oss, kan du använda formuläret på vår hemsida.

Där kan du välja att enkelt gör en prisförfrågan på våra kvalitetsprodukter som skräddarsytts efter dina behov och krav. Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter och kort beskriva ärendet.

Sedan kontaktar vi dig med ett förslag som du kan se över när du förhoppningsvis har lite tid över!

www.stockholmsmattlangett.se/prisforfragan/
... Läs merSe mindre

Om du vill ha ett snabbt och smidigt svar men inte riktigt har tid att ringa oss, kan du använda formuläret på vår hemsida.Där kan du välja att enkelt gör en prisförfrågan på våra kvalitetsprodukter som skräddarsytts efter dina behov och krav. Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter och kort beskriva ärendet.Sedan kontaktar vi dig med ett förslag som du kan se över när du förhoppningsvis har lite tid över!https://www.stockholmsmattlangett.se/prisforfragan/

2 månader sedan

Stockholms Mattlangett

Torsdagen den 18/4 stänger vi butiken redan kl. 15, och mellan den 19-22/4 har vi "påskstängt".

Vi hoppas du får en glad påsk med gott sällskap, god mat och mycket godis så ses vi igen tisdagen den 23/4, då vi går tillbaka till våra vanliga öppettider!
... Läs merSe mindre

Torsdagen den 18/4 stänger vi butiken redan kl. 15, och mellan den 19-22/4 har vi påskstängt.Vi hoppas du får en glad påsk med gott sällskap, god mat och mycket godis så ses vi igen tisdagen den 23/4, då vi går tillbaka till våra vanliga öppettider!

3 månader sedan

Stockholms Mattlangett

Snödroppar blommar, deklarationer anländer, fåglar kvittrar och sommartid infinner sig under helgen - Vårtecknen är nu många! Det är nu också hög tid att göra båten, husvagnen och husbilen redo för den nya säsongen.

Detta gör du allra bäst hos oss på Stockholms Mattlangett, då vi står redo med kvalitetsprodukter och prisvärda tjänster som gör dig startklar inför våren!
... Läs merSe mindre

Snödroppar blommar, deklarationer anländer, fåglar kvittrar och sommartid infinner sig under helgen - Vårtecknen är nu många! Det är nu också hög tid att göra båten, husvagnen och husbilen redo för den nya säsongen.Detta gör du allra bäst hos oss på Stockholms Mattlangett, då vi står redo med kvalitetsprodukter och prisvärda tjänster som gör dig startklar inför våren!
Ladda fler inlägg