Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

3 veckor sedan

Stockholms Mattlangett

Stockholms Mattlangett kommer vi hålla öppet i butiken hela sommaren, med några små modifikationer gällande öppettiderna. Under v. 30-31 har vi istället öppet mellan 10-17 måndag till fredag, samt stängt på lördagar.

Glad sommar önskar vi alla kunder och medarbetare!
... Läs merSe mindre

På Stockholms Mattlangett kommer vi hålla öppet i butiken hela sommaren, med några små modifikationer gällande öppettiderna. Under v. 30-31 har vi istället öppet mellan 10-17 måndag till fredag, samt stängt på lördagar.Glad sommar önskar vi alla kunder och medarbetare!

1 månad sedan

Stockholms Mattlangett

Vi kommer välkomna kunder till vår butik under hela sommaren, med några små modifikationer på öppettiderna. Under juli månad kommer vi hålla stängt på lördagar samt under v.30-31 har vi förkortat öppettiderna måndag - fredag till 10:00-17:00.

Trevlig sommar önskar vi på Stockholms Mattlangett!
... Läs merSe mindre

Vi kommer välkomna kunder till vår butik under hela sommaren, med några små modifikationer på öppettiderna. Under juli månad kommer vi hålla stängt på lördagar samt under v.30-31 har vi förkortat öppettiderna måndag - fredag till 10:00-17:00.Trevlig sommar önskar vi på Stockholms Mattlangett!

2 månader sedan

Stockholms Mattlangett

Såhär i midsommartider är det många som passar på att ta lite ledigt och vi på Stockholms Mattlangett är inget undantag. Därför håller vi butiken stängd under midsommarafton samt midsommardagen. Måndagen den 22 juni är ni välkomna åter till oss!

Vi önskar er alla en glad midsommar, förhoppningsvis med sill, snaps och blomsterkransar!
... Läs merSe mindre

Såhär i midsommartider är det många som passar på att ta lite ledigt och vi på Stockholms Mattlangett är inget undantag. Därför håller vi butiken stängd under midsommarafton samt midsommardagen. Måndagen den 22 juni är ni välkomna åter till oss!Vi önskar er alla en glad midsommar, förhoppningsvis med sill, snaps och blomsterkransar!

2 månader sedan

Stockholms Mattlangett

I samband med att temperaturerna ute stiger är det fler och fler som letar sig ut på sjöarna och havet med sina båtar. Du vet väl att du kan vända dig till oss med dina båttextilier? Vi erbjuder allt från kapelltvätt till tillverkning av nya båtdynor och mattor!

Känner du dig träffad? Välkommen att kontakta oss på 08-650 58 40 eller stefan@stockholmsmattlangett.se så hjälper vi dig med rätt lösning för just din båt!
... Läs merSe mindre

I samband med att temperaturerna ute stiger är det fler och fler som letar sig ut på sjöarna och havet med sina båtar. Du vet väl att du kan vända dig till oss med dina båttextilier? Vi erbjuder allt från kapelltvätt till tillverkning av nya båtdynor och mattor!Känner du dig träffad? Välkommen att kontakta oss på 08-650 58 40 eller stefan@stockholmsmattlangett.se så hjälper vi dig med rätt lösning för just din båt!

3 månader sedan

Stockholms Mattlangett

Vi sysslar inte bara med tjänster för privatpersoner, utan även för företag! Vi skräddarsyr mattor anpassade till exempelvis din butik, kontor eller lager. Utöver detta erbjuder vi även professionell mattvätt, för att hålla dina mattor i perfekt skick!

Tveka inte att kontakta oss på 08-650 58 40 om du har frågor eller funderingar, vi hjälper dig hela vägen från start till mål!
... Läs merSe mindre

Vi sysslar inte bara med tjänster för privatpersoner, utan även för företag! Vi skräddarsyr mattor anpassade till exempelvis din butik, kontor eller lager. Utöver detta erbjuder vi även professionell mattvätt, för att hålla dina mattor i perfekt skick!Tveka inte att kontakta oss på 08-650 58 40 om du har frågor eller funderingar, vi hjälper dig hela vägen från start till mål!

Kommentera på Facebook

Tack för ett bra jobb med mattorna i min Nordwest

Ladda fler inlägg