Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

I samband med att temperaturerna ute stiger är det fler och fler som letar sig ut på sjöarna och havet med sina båtar. Du vet väl att du kan vända dig till oss med dina båttextilier? Vi erbjuder allt från kapelltvätt till tillverkning av nya båtdynor och mattor!

Känner du dig träffad? Välkommen att kontakta oss på 08-650 58 40 eller stefan@stockholmsmattlangett.se så hjälper vi dig med rätt lösning för just din båt!
... Läs merSe mindre

I samband med att temperaturerna ute stiger är det fler och fler som letar sig ut på sjöarna och havet med sina båtar. Du vet väl att du kan vända dig till oss med dina båttextilier? Vi erbjuder allt från kapelltvätt till tillverkning av nya båtdynor och mattor!Känner du dig träffad? Välkommen att kontakta oss på 08-650 58 40 eller stefan@stockholmsmattlangett.se så hjälper vi dig med rätt lösning för just din båt!

3 veckor sedan

Stockholms Mattlangett

Vi sysslar inte bara med tjänster för privatpersoner, utan även för företag! Vi skräddarsyr mattor anpassade till exempelvis din butik, kontor eller lager. Utöver detta erbjuder vi även professionell mattvätt, för att hålla dina mattor i perfekt skick!

Tveka inte att kontakta oss på 08-650 58 40 om du har frågor eller funderingar, vi hjälper dig hela vägen från start till mål!
... Läs merSe mindre

Vi sysslar inte bara med tjänster för privatpersoner, utan även för företag! Vi skräddarsyr mattor anpassade till exempelvis din butik, kontor eller lager. Utöver detta erbjuder vi även professionell mattvätt, för att hålla dina mattor i perfekt skick!Tveka inte att kontakta oss på 08-650 58 40 om du har frågor eller funderingar, vi hjälper dig hela vägen från start till mål!

Kommentera på Facebook

Tack för ett bra jobb med mattorna i min Nordwest

1 månad sedan

Stockholms Mattlangett

Du vet väl att du enkelt kan ta kontakt med oss, när som helst på dygnet? Via formuläret på vår hemsida kan du höra av dig till oss när det passar dig, så svarar vi så fort vi kan!

Du är alltid välkommen med frågor eller funderingar, vi hjälper gärna till med tips & rådgivning. Är du intresserad av en specifik produkt kan du via vårt prisförfrågningsformulär få ett snabbt & smidigt prisförslag. Välkommen!

www.stockholmsmattlangett.se/kontakta-oss/

www.stockholmsmattlangett.se/prisforfragan/
... Läs merSe mindre

Du vet väl att du enkelt kan ta kontakt med oss, när som helst på dygnet? Via formuläret på vår hemsida kan du höra av dig till oss när det passar dig, så svarar vi så fort vi kan!Du är alltid välkommen med frågor eller funderingar, vi hjälper gärna till med tips & rådgivning. Är du intresserad av en specifik produkt kan du via vårt prisförfrågningsformulär få ett snabbt & smidigt prisförslag. Välkommen!https://www.stockholmsmattlangett.se/kontakta-oss/https://www.stockholmsmattlangett.se/prisforfragan/

2 månader sedan

Stockholms Mattlangett

Även om årets påsk kommer bli olik alla andra vi upplevt, närmar den sig ändå med stormsteg. Vi håller vår butik stängd under långfredagen den 10/4 och även måndag 13/4, i övrigt gäller våra vanliga öppettider.

Vi på Stockholms Mattlangett vill passa på att önska er alla en riktigt glad påsk!
... Läs merSe mindre

Även om årets påsk kommer bli olik alla andra vi upplevt, närmar den sig ändå med stormsteg. Vi håller vår butik stängd under långfredagen den 10/4 och även måndag 13/4, i övrigt gäller våra vanliga öppettider.Vi på Stockholms Mattlangett vill passa på att önska er alla en riktigt glad påsk!
Ladda fler inlägg