Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 veckor sedan

Stockholms Mattlangett

Har sommarens äventyr gått hårt åt mattorna i husbilen, husvagnen eller kanske båten? Oroa dig inte, vi på Stockholms Mattlangett kan både hjälpa dig att tvätta och rusta upp din befintliga matta eller skräddarsy en helt ny enligt dina önskemål.

Kontakta oss för att få en offert på mattvätt eller skrädderi!
www.stockholmsmattlangett.se/prisforfragan/
... Läs merSe mindre

Har sommarens äventyr gått hårt åt mattorna i husbilen, husvagnen eller kanske båten? Oroa dig inte, vi på Stockholms Mattlangett kan både hjälpa dig att tvätta och rusta upp din befintliga matta eller skräddarsy en helt ny enligt dina önskemål.Kontakta oss för att få en offert på mattvätt eller skrädderi! https://www.stockholmsmattlangett.se/prisforfragan/

2 månader sedan

Stockholms Mattlangett

Stockholms Mattlangett har vi öppet fram t.o.m fredagen den 12/7, efter det kommer vi ha sommarstängt och öppnar igen måndagen den 29/7. Då är du återigen välkommen in till oss för att få hjälp med mattskrädderi, kapellreparationer och tillverkning av dynor!

Till dess önskar vi alla våra kunder en riktigt skön sommar!
... Läs merSe mindre

På Stockholms Mattlangett har vi öppet fram t.o.m fredagen den 12/7, efter det kommer vi ha sommarstängt och öppnar igen måndagen den 29/7. Då är du återigen välkommen in till oss för att få hjälp med mattskrädderi, kapellreparationer och tillverkning av dynor!Till dess önskar vi alla våra kunder en riktigt skön sommar!

2 månader sedan

Stockholms Mattlangett

Midsommar ligger precis runt hörnet och vi informerar därför alla våra kunder om att imorgon, torsdagen den 20/6, stänger vi redan klockan 15. Under midsommarafton och midsommardagen har vi stängt.

Vi på Stockholms Mattlangett vill önska er alla en härlig midsommar och hälsar er välkomna åter på måndag!
... Läs merSe mindre

Midsommar ligger precis runt hörnet och vi informerar därför alla våra kunder om att imorgon, torsdagen den 20/6, stänger vi redan klockan 15. Under midsommarafton och midsommardagen har vi stängt.Vi på Stockholms Mattlangett vill önska er alla en härlig midsommar och hälsar er välkomna åter på måndag!

2 månader sedan

Stockholms Mattlangett

Nu är båtsäsongen äntligen här!
Visste du att man bör tvätta och impregnera sitt båtkapell var tredje år för bästa hållbarhet? Kom in till oss så hjälper vi dig med tvätt, reparation och impregnering av ditt kapell så din båt hålls skyddad mot väder och vind i sommar.

Kontakta oss på 08-650 58 40 eller via kontaktformuläret på vår hemsida om du vill veta mer!
... Läs merSe mindre

Nu är båtsäsongen äntligen här! Visste du att man bör tvätta och impregnera sitt båtkapell var tredje år för bästa hållbarhet? Kom in till oss så hjälper vi dig med tvätt, reparation och impregnering av ditt kapell så din båt hålls skyddad mot väder och vind i sommar.Kontakta oss på 08-650 58 40 eller via kontaktformuläret på vår hemsida om du vill veta mer!
Ladda fler inlägg