Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 månad sedan

Stockholms Mattlangett

Just nu pågår den digitala båtmässan Allt på sjön & Marstand Boat Show på hamnen.se. Självklart är vi på Stockholms Mattlangett med och ställer ut, kika in via länken nedan!

hamnen.se/digitala-batmassan/stockholms-mattlangett-ab/
... Läs merSe mindre

Just nu pågår den digitala båtmässan Allt på sjön & Marstand Boat Show på hamnen.se. Självklart är vi på Stockholms Mattlangett med och ställer ut, kika in via länken nedan!https://hamnen.se/digitala-batmassan/stockholms-mattlangett-ab/

1 månad sedan

Stockholms Mattlangett

15% RABATT PÅ BÅTDYNOR
Försäljningen av dynor och mattor har varit högre än vanligt, och för att kunna möta den ökade efterfrågan har vi för första gången haft öppet hela sommaren. Det firar vi med 15% rabatt på alla båtdynor fram till den 1/11-20.
Välkommen till Stockholms Mattlangett!
... Läs merSe mindre

15% RABATT PÅ BÅTDYNOR Försäljningen av dynor och mattor har varit högre än vanligt, och för att kunna möta den ökade efterfrågan har vi för första gången haft öppet hela sommaren. Det firar vi med 15% rabatt på alla båtdynor fram till den 1/11-20. Välkommen till Stockholms Mattlangett!

2 månader sedan

Stockholms Mattlangett

Nu när semestern är slut (för de flesta av oss) är det kanske dags att se över sin båt eller husvagn inför kommande säsong. Vi på Stockholms Mattlangett kan hjälpa dig med bl.a. kapellreparationer, textilskydd/impregnering och tvätt av tält och kapell. Hör av dig till oss så hjälper vi dig! ... Läs merSe mindre

Nu när semestern är slut (för de flesta av oss) är det kanske dags att se över sin båt eller husvagn inför kommande säsong. Vi på Stockholms Mattlangett kan hjälpa dig med bl.a. kapellreparationer, textilskydd/impregnering och tvätt av tält och kapell. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

3 månader sedan

Stockholms Mattlangett

Stockholms Mattlangett kommer vi hålla öppet i butiken hela sommaren, med några små modifikationer gällande öppettiderna. Under v. 30-31 har vi istället öppet mellan 10-17 måndag till fredag, samt stängt på lördagar.

Glad sommar önskar vi alla kunder och medarbetare!
... Läs merSe mindre

På Stockholms Mattlangett kommer vi hålla öppet i butiken hela sommaren, med några små modifikationer gällande öppettiderna. Under v. 30-31 har vi istället öppet mellan 10-17 måndag till fredag, samt stängt på lördagar.Glad sommar önskar vi alla kunder och medarbetare!

4 månader sedan

Stockholms Mattlangett

Såhär i midsommartider är det många som passar på att ta lite ledigt och vi på Stockholms Mattlangett är inget undantag. Därför håller vi butiken stängd under midsommarafton samt midsommardagen. Måndagen den 22 juni är ni välkomna åter till oss!

Vi önskar er alla en glad midsommar, förhoppningsvis med sill, snaps och blomsterkransar!
... Läs merSe mindre

Såhär i midsommartider är det många som passar på att ta lite ledigt och vi på Stockholms Mattlangett är inget undantag. Därför håller vi butiken stängd under midsommarafton samt midsommardagen. Måndagen den 22 juni är ni välkomna åter till oss!Vi önskar er alla en glad midsommar, förhoppningsvis med sill, snaps och blomsterkransar!
Ladda fler inlägg