Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Under vinterhalvåret är kalla golv ingen ovanlighet i svenska hem. En mysig heltäckningsmatta får bukt på detta, samtidigt som det kan ge hela rummet ett lyft!

Stockholms Mattlangett erbjuder skräddarsydda heltäckningsmattor i diverse olika utföranden, alltid av högsta kvalitet! Kontakta oss på 08-650 58 40 eller begär en prisuppgift via vår hemsida!

www.stockholmsmattlangett.se
... Läs merSe mindre

Under vinterhalvåret är kalla golv ingen ovanlighet i svenska hem. En mysig heltäckningsmatta får bukt på detta, samtidigt som det kan ge hela rummet ett lyft!Stockholms Mattlangett erbjuder skräddarsydda heltäckningsmattor i diverse olika utföranden, alltid av högsta kvalitet! Kontakta oss på 08-650 58 40 eller begär en prisuppgift via vår hemsida!https://www.stockholmsmattlangett.se

3 veckor sedan

Stockholms Mattlangett

Om du är intresserad av att se slutresultatet av våra produkter och tjänster kan du enkelt surfa in på vår hemsida. Där hittar du referenser och bilder från olika projekt vi arbetat med tidigare!

Skulle du vara i behov av någon av våra tjänster eller produkter är du alltid välkommen att kontakta oss på Stockholms Mattlangett, du når oss på 08-650 58 40!

www.stockholmsmattlangett.se/referenser-2/
... Läs merSe mindre

Om du är intresserad av att se slutresultatet av våra produkter och tjänster kan du enkelt surfa in på vår hemsida. Där hittar du referenser och bilder från olika projekt vi arbetat med tidigare!Skulle du vara i behov av någon av våra tjänster eller produkter är du alltid välkommen att kontakta oss på Stockholms Mattlangett, du når oss på 08-650 58 40!https://www.stockholmsmattlangett.se/referenser-2/

2 månader sedan

Stockholms Mattlangett

Vintern är ofta lågsäsong för camping, vad passar då bättre än att passa på och rusta upp husbilen eller husvagnen med nya textilier inför våren och sommaren?

Vi på Stockholms Mattlangett hjälper dig med allt från skräddarsydda dynor och madrasser till mattor. Välkommen in till oss på Norra Stationsgatan 99!
... Läs merSe mindre

Vintern är ofta lågsäsong för camping, vad passar då bättre än att passa på och rusta upp husbilen eller husvagnen med nya textilier inför våren och sommaren?Vi på Stockholms Mattlangett hjälper dig med allt från skräddarsydda dynor och madrasser till mattor. Välkommen in till oss på Norra Stationsgatan 99!

2 månader sedan

Stockholms Mattlangett

Rena och fina mattor är viktigt för ett fräscht helhetsintryck av hemmet. Vi vet dock att mattor kan vara krångliga att rengöra och vissa typer av mattor är ömtåliga och av känsliga material.

Slipp oroa dig för hur du ska rengöra dina mattor, lämna in dom till oss på Stockholms Mattlangett så löser vi det åt dig. Vi kan även tvätta dina heltäckningsmattor, kontakta oss idag för en offert!

www.stockholmsmattlangett.se/tjanster/tvatt/mattvatt/
... Läs merSe mindre

Rena och fina mattor är viktigt för ett fräscht helhetsintryck av hemmet. Vi vet dock att mattor kan vara krångliga att rengöra och vissa typer av mattor är ömtåliga och av känsliga material.Slipp oroa dig för hur du ska rengöra dina mattor, lämna in dom till oss på Stockholms Mattlangett så löser vi det åt dig. Vi kan även tvätta dina heltäckningsmattor, kontakta oss idag för en offert!https://www.stockholmsmattlangett.se/tjanster/tvatt/mattvatt/
Ladda fler inlägg